طبع برخی از خوراکی ها

اغذیه گرم:

انگور، سیر، دارچین، پیاز، زنجبیل، گلاب، فلفل سیاه، نارگیل، گوشت گوسفند، تره، نخود، ریحان، عسل، ارده، خرما، شیره انگور، نان گندم، موز، زیتون، قهوه، گردو، کدوحلوایی، فندق، زیره سیاه، بادام زمینی، نعناع، نمک، گوشت شتر، گوشت کبوتر، گوشت گنجشک، گوشت سار، انواع کلم، ساقه کرفس، بادمجان، فلفل سبز.

اغذیه سرد:

ماهی، آلو، مرغ، گلابی، لوبیا، شاه توت، ذرت، خیار، عدس، توت فرنگی، اسفناج، چغندر، ماست، باقلا،کاهو، گوشت گاو گوساله، هندوانه، برنج، گوجه، قارچ، شکر، کیوی، کاسنی، پنیر، بامیه، شیر، چای، کشک، سیب زمینی، کدو، مرکبات، زرشک، نان جو، آلبالو، انار،کشک، ارزن،ریواس، سیرابی و شیردان، گیلاس، سرکه، آبغوره، آبلیمو، سماق، ماءالشعیر.

اغذیه معتدل:

آبگوشت، بادام، سیب، کرفس، فرنی، گوشت گردن

 

 

 




تاريخ : پنج شنبه 25 مهر 1392 | 9:12 | نویسنده : فاطمه |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.